Lapozó
Vállszalag férfiaknak
4 800 Ft
                 
                    Vállszalag férfiaknak


Szaténból készül a megrendelő kérése szerint választott szöveg hímzéssel.
A szatén színe is választható.
Női méretben is létezeik, ami rövidebb.

Vevőink véleménye
Vevőink véleményei:

Az "amelita"-ban Gyors és pontos munkavégzést tapasztaltam. Kedves kolléganő segített, megoldást javasolt.
Németh

A bevitt ruhadarabokat megfelelő gyorsasággal és megfelelő minőségben megkaptam. Elégedett vagyok a nyújtott szolgáltatással.
Mokó Ferenc

Én azért járok az "amelita"-ba, mert teljesen meg vagyok vele elégedve minden szempontból. Változó, hogy mikor mit vittem be, de minden esetben szép munkát kaptam vissza. Mindig időben elkészültek vele. Volt hogy sürgősségivel kértem. Sokszort megoldották a problémáimat, és volt , hogy sokkal jobb megoldással találtam magam szemben a boltban. Odafigyelnek az emberre, precízek, kedvesek, segítőkészek és számomra nem utolsó sorban olcsón dolgoznak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ivanincs Anita


                  Görgetni kell lefelé az oldalt a görgető sávval

Szívesen jövök az üzletbe, mert mindig pontosan elkészítik a megrendelést (határidőre) valamint az elkészített munkával is tökéletesen meg vagyok elégedve.
Egy vevő

Azért járok az "amelita"-ba, mert jól dolgoznak. Kedvesek, szakmailag értenek hozzá. Meg voltam elégedve a gyorsasággal. Általában farmerokat, ruhákat vittem be. Jól dolgoznak és szépen. Időre minden elékszült. Ruháimra kaptam tanácsot, és igazuk volt. Mindig odafigyeltek rám. Mindig kellemes érzéssel távoztam. Nem hiányolok semmit. Minden jó és tökéletes. Szívesen megyek be az üzletbe, mert kedvesek, aranyosak, szolgálatkészek, és jól dolgoznak.
Miklós Mónika

Szívesen hozok Önökhöz bármit, mert pontos, megbízható, szép munkát végeznek. Sem a határidővel, sem a munka minőségével nincs problémám. Elégedettségemet mutatja az is, hogy már több éve visszajáró vendég vagyok. Ha javasolhatok: Jó lenne a törzsvendégeknek némi árkedvezményt adni, és ezzel egy ksi megkülönböztetést adni, a szolgáltatásukat hűségesen igénybe vevőknek.
Köszönettel: K.É


                 Görgetni kell lefelé az oldalt a görgető sávval

Profi kiszolgálás, pontos határidő, pontos munka. Kértem már sürgősséget. Minden rendben volt. Tanácsadást is kaptam. Minden munkát az "amelita"-val oldok meg.
Nádkuti Ágnes

Azért szeretek az "amelita"-ba járni, mertn em lehet lehetetlent kérni. A dolgozók kedvesek, figyelmesek, segítőkészek. Mindig szívesen jövök, ha varratásra van szükségem.
Egy elégedett vevő

 
Lapozó