Lapozó
Veőiink véleménye
Vevőink véleményei:
 
„Mindig szívesen járok az "amelita"-ba, mert nincs olyan ruha, amit ne tudtak volna eddig megcsinálni. Igényesen, gyorsan és precizen dolgoznak.”
Harsághy Enikő

„Több nadrágot hoztam felvarratni és átalakítani. A kiszolgálással nagyon elégedett vagyok. Pontosan tartották az ígért határidőt. Kaptam tanácsokat is, hogy ruha vásárlásnál mire figyeljek oda. Összességében elmondhatom, hogy szívesen jövök az üzletbe és ismerőseimnek is ajánlani fogom a korrekt kiszolgálás és a minőségi munka miatt .Köszönettel”
Tóthné Margó

„ Igen! Igen! Igen! ”
Faragó Béla

„A varrodával nagyon meg vagyok elégedve.Minden esetben kiváló minőséget kaptam, sőt az eredetivel megegyezőt. Az eladó hölgy nagyon kedves és mindenben tudott segíteni, jók az ötletei.”
Seres Erika

„A gyorsaságért szeretek ide járni. Szoknyát, nadrágot, fürdőruhát hoztam az üzletbe. Elvárásaimnak teljesen megfelelő munkát kaptam. Tanácsot kaptam, amit el is fogadtam. Szívesen járok ide. Figyelmes a kiszolgálás.”
Győrfi Katalin

„Mindennel meg vagyok elégedve”
Nyéki Józsefné

„Szívesen jövök, nagyon ügyfél centrikus a kollégájuk. Minden problémámra tud megoldást javasolni, kreatív.A pontosságot, a rendet, a tisztaságot is kiemelném.Egy egy éve itt felejtett farmerom is visszakaptam. Mindezeket nagyon köszönöm.”
Kerekes Andrásné

„Régi ügyfele vagyok az "amelita"-nak. Ebből kifolyólag többféle feladattal bíztam meg. Javítással, alakítással, új dolog készítésével.Minden esetben maximálisan meg voltam elégedve a hozzáállásukkal és a munka kivitelezésével.Kellemes, korszerű környezetben szolgálatkész ügyintézővel volt dolgom.Remélem még sokáig igénybe vehetem szolgáltatásaikat, bízva abban, hogy megmaradnak ugyanilyen színvonalon.Üdvözlettel:”
Elekné

„ Gyakran járok, többnyire nadrágot hajtatok fel.Mindig elégedett vagyok! Kellemes kiszolgálásban van részem. Az elvégzett munka mindig minőségi! Továbbra is ügyfelük szeretnék lenni.Több kedvezményt szívesen látnék.A gyorsaságot díjazom, mert 5 percnél még többet nem vártam!Télen sem!”
Gáspárné Majoros Márta

„Úgy a kiszolgálással, a munkával, a kérés szerinti gyors intézéssel maximálisan elégedett vagyok. Mindig kedvesek és előzékenyek minden tekintetben. Nagyon szívesen jövök üzletükbe.”
Márton Andrásné

„Megbízható, gyors munkát végeznek.Nadrágokat hoztam be és szép munkát kaptam. Időben elkészültek.Éreztem, hogy odafigyelnek rám.Szívesen járok be az üzletbe.”
Ködmön Ferenc

„Az üzletbe évek óta visszajáró vendég vagyok. Meg vagyok elégedve a szolgáltatással, mely mindig precíz eredményű. Sürgősségi szolgáltatást is vettem már igénybe, mellyel szintén elégedett voltam. A kiszolgálás és az odafigyelés maximális, mindig jóleső érzéssel távozom, ezért is vagyok visszajáró vendég.”
Kassai Krisztina

„Mindennel meg vagyok elégedve.”
Cziráki Istvánné

„Pontos határidő betartás. Gondos, szép munka. Figyelmes, körültekintő munkafelvétel. szimpatikus kiszolgálás. Nagyon szívesen és rendszeresen járok.”
Svidró Józsefné

„Nagyon!!! Szíves kiszolgálás, pontos, precíz, megbízható munkát kapok.”
Perjési Zsoltné

„A munka minősége és a gyorsaság, ami az "amelita"-ban tapasztalható nagyon megfelel az igényeimnek.”
Dr Szombathelyi Mária

„Nagyon szép munkát végeznek és gyorsan. Kedvesek és segítőkészek. Köszönöm.”
Magyarsoki Györgyné

„Minden rendben, elégedett vagyok. Ide jövök a leggyakrabban.”
Molnár Sándorné

„Kedves, segítőkész kiszolgálás, gyors, jó minőségű precíz munka jellemző. Évek óta meg vagyok elégedve.”
Aranyosi Balázs

„Maximálisan meg vagyok elégedve az üzlet munkájával. A kiszolgáló személyek készségesek és udvariasak. Többször voltam már itt és mindig megelégedéssel távoztam. Gyors, pontos kiszolgálás!! Mindenkinek szívesen ajánlom.”
Gáspár Károlyné

„Igen, meg vagyok elégedve. Gyorsan, pontosan, szakszerűen dolgoznak. A kiszolgálás is precíz és kedves.”
Szitka Tamás

„Kedvesek, gyorsak, jó meglátásaik vannak. Többféle megoldást javasolnak.”
Kuttor Zsuzsa

„Sosem csalódtam a minőségben, mindig mindent úgy kaptam vissza, ahogy elképzeltem. Ha nem lennék elégedett, nem járnék ide.”
Kassai-Kerepesi Helga


Köszönettel várjuk a további véleményeket is.
Meddig szabad?


Meddig szabad?
A nadrágok derekát fazontól függően lejjebb-sokkal lejjebb-tudjuk tenni.
Lapozó