Lapozó
Szoknyák felhajtását többféleképpen is vállaljuk

Szoknyák felhajtását többféleképpen is vállaljuk: kézi, gépi, ragasztott, elasztikus, cik-cakkos stb. Szoknya derekát szűkítjük-bővítjük. Cipzárat cserélünk - akár hagyományosat, akár rejtett cipzárat is. Csípőben szűkítünk-bővítünk, derékpántot lejjebb tesszük. A felső részeket karcsúsítjuk, hosszát rövidítjük, ujját megfelelő méretre vágjuk, cipzárat kicseréljük a kötött felsőrészekben is. Szakadásokat megjavítjuk. Szoknyát bélelünk.
Vevőink véleménye
Vevőink véleményei:
 
Az "amelita"-ban Gyors és pontos munkavégzést tapasztaltam. Kedves kolléganő segített, megoldást javasolt.
Németh

A bevitt ruhadarabokat megfelelő gyorsasággal és megfelelő minőségben megkaptam. Elégedett vagyok a nyújtott szolgáltatással.
Mokó Ferenc

Én azért járok az "amelita"-ba, mert teljesen meg vagyok vele elégedve minden szempontból. Változó, hogy mikor mit vittem be, de minden esetben szép munkát kaptam vissza. Mindig időben elkészültek vele. Volt hogy sürgősségivel kértem. Sokszort megoldották a problémáimat, és volt , hogy sokkal jobb megoldással találtam magam szemben a boltban. Odafigyelnek az emberre, precízek, kedvesek, segítőkészek és számomra nem utolsó sorban olcsón dolgoznak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ivanincs Anita

Szívesen jövök az üzletbe, mert mindig pontosan elkészítik a megrendelést (határidőre) valamint az elkészített munkával is tökéletesen meg vagyok elégedve.
Egy vevő

Azért járok az "amelita"-ba, mert jól dolgoznak. Kedvesek, szakmailag értenek hozzá. Meg voltam elégedve a gyorsasággal. Általában farmerokat, ruhákat vittem be. Jól dolgoznak és szépen. Időre minden elékszült. Ruháimra kaptam tanácsot, és igazuk volt. Mindig odafigyeltek rám. Mindig kellemes érzéssel távoztam. Nem hiányolok semmit. Minden jó és tökéletes. Szívesen megyek be az üzletbe, mert kedvesek, aranyosak, szolgálatkészek, és jól dolgoznak.
Miklós Mónika

 
Lapozó