Lapozó
Vevőink véleménye
Vevőink véleményei:
 
Azért szeretek az "amelita"ba járni, mert udvarias a kiszolgálás, és meg vagyok elégedve a gyorsasággal. Mindig időben elkészül a munka, és szépen dolgoznak. Sokszor nyújtottak megoldást a problémáimra. Mindig kellemes érzéssel távozom, nem hiányolok semmit. Szeretek ide járni.
Sventner Piroska

Évek óta az "amelita"ba járok ruhát alakíttatni. Szereten, hogy gyorsak és minőségi munkát végeznek. Azt hiányolom, hogy mint régi, visszajáró vevőnek nem adnak kedvezményt.
Visszajáró vevő

Egy ismerős ajánlásával találtam meg az üzletet. Nagyon meg vagyok elégedve a munkával, a kiszolgálással. Gyors, megbízható szolgáltatást nyújtanak. Sajnálom, hogy nem hamarabb fedeztem fel az üzletet.
Nagy Marianna

Szívesen viszek ruhát az "amelita"ba, mert mindig pontos és kifogástalan szolgáltatást nyújtanak. Az üzletben dolgozók mindig udvariasak és kedvesek, ezért rendszerint jó érzéssel távozok. Számomra a munka minősége, pontos, precíz munka végzése és az udvarias magatartás a legfontosabb indok, amely miatt szívesen viszem a ruháimat az "amelita"ba.
Cs. Bernadett

Szívesen megyek be, indig kedvesek udvariasak. Általában kisebb átalakításokra vittem be szoknyákat, ruhákat. Mindig szép, igényes munkát kaptam vissza. Többszört kértem sürgősségi munkát, mely időre elkészült. Barátaimnak, ismerőseimnek jó szívvel ajánlom Önöket.
Iván Tiborné

Minden alkalommal hibátlan munka. Határidőre mindig készen. Köszönöm!
Veres Péter

Kellemes hangulat és megfelelő kiszolgálás, tiszta üzlethelyiség!
Egy Vevő

Mindennel meg vagyok elégedve.
Dámáczi János

 
Szép koszorús lány ruhák a jó hangulatért.

Szép koszorús lány ruhák  a jó hangulatért. Hozott anyagból készülnek.
Lapozó