Lapozó
Vevőink véleménye
Vevőink véleményei:
 
Az "amelita"-ban időben készen vannak a ruháim és kedvesek velem. Szeretném ha törzsvásárlói kártyát is adnának.
Tünde

Azért szeretk ide járni, mindig 100%-osan meg tudják csinálni azt amit kérek. Nagyon kedves az alkalmazott és segítőkész. Rugalmasak és a gyorsasággal is rendkívül elégedett vagyok. teljes mértékig mértékig figyelemben részesítettek, abszolút nem hiányolok semmit. Szeretek az "amelita"-ba járni!
Komáromi Tímea

Kultúrált környezetben kedves és segítőkész értékesítők a kívánságom szerint készítették el bármilyen új-régi ruhámat. Gyors határidővel, magas szintű szakmai tudással és sok éves tapasztalattal végzik a rájuk bízott munkát. Ha bizonytalan és tétova voltam, mindig remek tanácsokkal és odafigyeléssel, segítséggel láttak el. Évek óta visszajáró kuncsaft vagyok, bátran és büszkén szoktam ajánlani másoknak is. Itt nincs kicsi vagy nagy munka, csak a vevő érdeke van.
Nagy Norbert

Az "amelita"-ba mindig szívesen hozom a javítandó, felhajtandó ruhákat. Gyors és szép munkát végeznek mindig, bizalommal hozom a családi darabokat.
Bíró Eszter

Nagyon sok ruhát alakítattam már át, s mindig meg voltam vele elégedve. Nagyon gyorsan és pontosan dolgoznak. Nagyon szépen elkészült ruhát kaptam vissza. Ha tanácstalan voltam, mindig kaptam megfelelő megoldást a problémra. Mindig kellemes érzéssel távoztam, és mindig szívesen megyek be ebbe az üzletbe.
Egy elégedett vevő


Köszönettel várjuk a további véleményeket is.
Különleges kívánságait megvalósítjuk.

Különleges kívánságait megvalósítjuk.Küldjön egy képet az elképzelt ruháról. Akár próba nélkül is (méret egyeztetés után) elkészítjük. Természetesen a lehetőségeken (anyag, minta) belül olyat, ami összhatásában hasonlít az eredeti képre. Csomagként feladjuk.
 
Lapozó